Galleri Cupido

Cupidos Vänner

En förening för dig som älskar konst

Föreningen Cupidos Vänner bildades i februari 2006 med syfte att forma ett forum för kontakter mellan konstnärer, artister och galleriets publik. Föreningen ordnar konstnärskabaréer under namnet Cabaret Cupido då artister i ord och ton tar upp olika teman.

I medlemskapet ingår en lott till det årliga konstlotteriet dragningen sker i samband med föreningens årsmöte. Som medlem får du inbjudan till galleriets vernissager och förhandsvisningar.

Affischkavalkad

Här kan du ladda upp en fil med affischer från de konstnärskabaréer som varit.  Det är en pdf-fil i komprimerat format för senare versioner av acrobat. Kan du inte öppna den vänligen kontakta Cupido så kan de skicka en större pdf-fil, affischkavalkad_cabare_cupido_liten

I ”Perspektiv Cupido” möts vi till mer ingående samtal och diskussioner kring olika konstfrågor, ofta med anknytning till galleriets utställningar.vanner_logga

Vi bjuder även in konstnärer och artister till gästspel med program från besläktade arenor och ett antal sceniska evenemang i mindre skala i anslutning till enskilda utställningar.

Föreningen ordnar även konstresor då deltagarna får tillfälle att besöka konstnärer i deras ateljéer och att se till aktuella konstutställningar. Hittills har vi hunnit med fyra resor till bla. Helsingfors och Köpenhamn.

Bli medlem

Är du intresserad av att bli medlem kontakta
Marjatta Nenander. marjatta@gallericupido.se
eller telefon 073-5397991.

Medlemsavgiften betalas till plusgiro 450269-6 Cupidos vänner (200 kr).
Glöm inte att skriva avsändare /medlem och din e-postadress på talongen.